Nu het toeristische seizoen stilaan op gang komt, brengt Toerisme Geel een vernieuwde stadswandeling met bijhorende brochure uit. De wandeling is goed voor vier kilometer wandelplezier langs de belangrijkste bezienswaardigheden in het stadscentrum.

De nieuwe stadswandeling werd ontwikkeld door Toerisme Geel in samenwerking met VVV Geel en de Geelse gidsenbond en brengt je langs de mooiste plekjes en monumenten van de Barmhartige Stede. De route van de wandeling wordt aangeduid met koperen bewegwijzeringsnagels en vertrekt aan Toerismehuis De Waag op de Markt.
 
Al wandelend maak je op verrassende wijze kennis met de grote verscheidenheid die Geel te bieden heeft: van oude historische gebouwen, langs gezellige winkelstraten en mysterieuze paadjes tot oases van rust pal in het centrum van de stad. Geel heeft het allemaal! De begeleidende brochure van de wandeling bevat naast een overzichtelijk plannetje ook een heleboel foto’s van alle bezienswaardigheden in combinatie met een vlotte tekst vol leuke weetjes over de stad.
 
De stadswandeling is geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens en is in totaal vier kilometer lang. De begeleidende brochure van de wandeling is verkrijgbaar bij Toerisme Geel, Markt 1, 2440 Geel en kost 2,5 euro per stuk.